Takip Et

SON DAKİKA

Şehit mezarı başında şehitlere dua ettiler

11 Temmuz 2017, Salı 17:17

     


Şırnak’ta PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Güneri, mezarı başında anılırken, tüm şehitler için dualar edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz yıl Şırnak’ta yol kontrolünü sağlayan askeri time PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit düşen 6 askerden birisi olan Çineli Özel Harekat Uzman Çavuş Süleyman Güneri, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında mezarı başında anıldı. Çine Mutaflar Mezarlığında bulunan şehit mezarı başında tüm şehitlere dua edildi. Çine Müftü Vekili Yahya Ofşin ve beraberindeki imam hatipler tarafından Kur’anı Kerim okundu. Çine Merkez Çarşı Camisinde tüm şehitler adına Mevlidi Şerif okundu. Ayrıca cami önünde Çine Kaymakamlığı tarafından vatandaşlara şehitlerin hayrına pilav üstü tavuk ve ayran ikramı da yapıldı.

 

Çine Kaymakamı Özkan Demir ile birlikte, Çine Garnizon Komutanı Cumali Nacak, Çine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, MHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Kazım Oluç, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, Mutaflar Mahalle Muhtarı Şeref Sever, Şehit Süleyman Güneri’nin babası Ramazan Güneri ve şehidin kardeşi Tayfun Güneri de ziyarete katıldı.

 

Şehidi ziyaret eden Çine Kaymakamı Özkan Demir, “Bütün şehitlerimiz için şehidimizin mezarı başında dua ettik. Şehitlerimizi her zaman anıyoruz. Allah onlardan razı olsun. Canlarını vatanımız için feda ettiler” dedi. (SEZGİN MADRAN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler