Takip Et

SON DAKİKA

Ekoturizm'in kalbi Serçin'de atıyor

11 Temmuz 2017, Salı 09:56

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi Serçin Ekoturizm Merkezi, havaların ısınmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Doğayı gözlemleyen turistler, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete sunmuş olduğu Ekoturizm Merkezi'nde bilgilendiriliyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Bafa Gölü Tabiat Parkı sınırları içinde yer alan Söke’nin Serçin Mahallesi’nde açılan Ekoturizm Merkezi ilgi görmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun projesi olan Ekoturizm Merkezi, Bafa Gölü Tabiat Parkı ile Serçin Mahallesi’ni bütünleştirerek doğal yaşam alanı oluşturuyor. İçerisinde 80 bitki familyası, 261 kuş, 22 sürüngen ve 19 memeli türünü barındıran Bafa Gölü ile Serçin Mahallesi'ni birleştirerek doğal yaşam alanı oluşturan Başkan Çerçioğlu, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen açılışta, “Hazırladığımız özel projelerle , doğamızı koruyarak Turizm zinciri içindeki yerimizi alacağız” demişti.

 

SERÇİN’E İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Çerçioğlu’nun projesiyle kampçılık, sportif balıkçılık, kuş gözlemciliği, kaya tırmanışları gibi doğayla ilgilenenlerin gözü Serçin’e çevrilmişti. Serçin’e geçtiğimiz hafta sonu en son gelen yabancı turist kafilesi bölgeye hayran kaldığı ve bol bol fotoğraf çektiği de gözden kaçmadı. Doğaseverler Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ekoturizme sunduğu katkıdan dolayı teşekkür etti. (HABER MERKEZİ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler