Takip Et

SON DAKİKA

Bu ağaç hayata kalbiyle bağlı

11 Temmuz 2017, Salı 10:02

     


Efeler’de hırdavat satıcılığı işiyle uğraşan Ercan Öztürk (49), iş yerinin önünde bulunan dut ağacını ilginç bir yöntemle suluyor. Ağacı belindeki kalp şeklindeki delikten sulayan Öztürk'ü görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Ağacını yaklaşık 15 yıldır belindeki delikten suladığını söyleyen Öztük, “Ağacım suyu çok seviyor. Günde 4-5 kez bu şekilde suluyorum” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Zeybek Mahallesi 2. Sanayi Sitesi 1506 sokakta hırdavat satıcılığı yapan Ercan Öztürk, dükkanının önündeki ağacı sulama şekliyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ercan Öztük, müşteri ve sokaktan geçenlerinin meraklı bakışları arasında ağaca belinden su veriyor.

 

MÜŞTERİLER ŞAŞIRIP KALIYOR

İş yerinde bulunan klimanın suyunun sokağa akıp gitmesinden rahatsız olduğunu söyleyen Ercan Öztük, “Su çok değerli bir gıda. Bende klimadan çıkan suyun akıp gitmesine razı gelmedim. Bir kova alıp klimanın hortumunu içine koydum. Şimdi 3 saatte bir dolan kovayı ağacın belinden içeri boşaltıyorum. Çoğu ağaç dibinden sulanırken benim ağaç belinden sulanıyor. Benim ağacın belinden sularken görenler şaşırıp kalsalar da alışıyorlar. Dükkanı açtığım 24 yıl önce ağaç küçücüktü. Kök kısmı betonla kaplı. Lütfen suyumuzu boşa harcamayalım” dedi.

 

30 yıllık olduğu tahmin edilen dut ağacının gövdesinden oluşan deliğin kalp şeklinde olması da görenleri tebessüm ettiriyor. (HAKAN AKIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler