Takip Et

SON DAKİKA

"15 Temmuz ihanetini unutturmayacağız"

11 Temmuz 2017, Salı 17:26

     


Buharkent Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin 1 yılında şehitler için mevlit okutulup hayır yapıldı. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Bu hain girişimi unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)          

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, 15 Temmuz darbe girişimi neticesinde hayatını kaybeden şehitler için ilçe Çarşı Camisi'nde Mevlid'i Şerif okutup, pilav ve ayran hayrı yaptı. Yapılan Buharkent Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, bazı mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

 

Etkinlik sonrası değerlendirme yapan Başkan Erol, "Geçen yıl 15 Temmuz'da ülkemiz görülmemiş bir ihanetle karşı karşıya geldi. Vatandaşlarımız da meydanlarda ülkesinin istikbaline sahip çıktı. Biz o ihaneti unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bugün bu nedenle şehitliğe ziyaret gerçekleştirdik. Daha sonra mevlidi şerif okuttuk ve pilav hayrı yapıyoruz. 15 Temmuz günü geçen yıl olduğu gibi halkımız ile meydanlarda yine buluşacağız" diye konuştu. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler