Takip Et

SON DAKİKA

Efeler’in oyuncuları reklam filminde

11 Mayıs 2021, Salı 13:45

     


Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tiyatro Atölyesi ekibinden; Meral Nişancıoğlu, Şükrü Turan Ergün ve Nuri Ecim, Ünlü Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Demet Evgar ile birlikte, Lay’s’in yeni reklam filminde oynadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tiyatro Atölyesi ekibinde yer alan ve aynı zamanda Efeler Ajans’ta kayıtlı olarak çalışmalarını sürdüren oyuncular; Meral Nişancıoğlu, Şükrü Turan Ergün ve Nuri Ecim’in yeteneklerini sergiledikleri reklam filmi, televizyon ekranlarında yayınlanmaya başladı. Adı geçen üç Efelerli oyuncunun performansı Efeler’de olduğu gibi tüm ülkede büyük bir beğeniyle karşılandı.

Fatma Teyze rolüyle reklam dünyasının yeni yüzlerinden biri haline gelen Meral Nişancıoğlu’nun, Aydın Sanat Etkinlikleri Merkezi Derneği’nin de sanat gönüllülerinden biri olduğunu aktaran Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Şehir Tiyatrosu Tiyatro Atölyelerimiz; Efeler’de yaşayan, tiyatro ve oyunculukla ilgilenmek isteyen yediden yetmişe herkese kapısını açıyor. Çalışmalarımız meyvesini vermeye başladı. Oyunculuğu profesyonel olarak sürdürmek isteyen arkadaşlarımız reklam filmlerinde ve bazı tiyatro ekiplerinde rol alıyorlar. Tiyatro ve oyunculuğa ilgi duyan herkesi Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tiyatro Atölyelerimize bekliyoruz. Normalleşme süreci başladığında çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun kurulmasına öncülük eden ve bizleri her zaman destekleyen, sanatın ve sanatçının dostu Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay’a çok teşekkür ediyoruz.” (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler