Takip Et

SON DAKİKA

Sökeliler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek istedi

11 Şubat 2016, Perşembe 21:07

     


Söke Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD) Başkanı Reşat Er ve beraberindeki heyet, yapımı devam eden fakülte inşaatı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek istedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’nun Mali Genel Kurulu için Ankara’ya giden SÖGİAD Başkanı Reşat Er ve beraberindekiler, Söke’de yapımı devam eden Adnan Menderes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi inşaatının tamamlanması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dosya sunarak destek talep etti.

İNŞAAT İÇİN 1 MİLYON 500 BİN LİRA LAZIM

SÖGİAD Başkanı Reşat Er, şu bilgileri verdi:

“Ankara’ya federasyonumuzun mali genel kurulu için gittik. Genel kurula gitmişken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da ziyarette bulunduk. Bilindiği gibi Söke’de yapımı devam eden Adnan Menderes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi inşaatı var. Fakülte inşaatının tamamlanması içinde 1 milyon 500 bin lira gerekiyor. Bu parayı tamamladığımız ana inşaat tamamlanacak ve 2016-2017 eğitim öğretim sezonuna yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu konuyla ilgili bir dosya hazırladık. Dosyada bir meblağ yazmadık. Hazırlandığımız dosyayı Cumhurbaşkanımıza sunarak fakülte inşaatı için destek istedik. Malum şu ana kadar Mimarlık Fakültesi inşaatı Sökeli hayırseverlerin destekleriyle bu duruma geldi. Hızlı bir şekilde tamamlanması içinden devletin yardımına ihtiyacımız var. Dosyamızı teslim ettik, inşallah gerekli desteği alacağımızı ümit ediyoruz. Kendimiz için değil Söke’nin geleceği için yaptığımız işin doğru olduğunu düşünüyoruz.” (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler