Takip Et

SON DAKİKA

Şehit polis Fethi Sekin, Didim’de lokma hayrı ile anıldı

11 Ocak 2017, Çarşamba 15:26

     


İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin için Didim’de lokma hayrında bulunuldu.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen hain saldırıda canı pahasına büyük bir faciayı önleyen polis Fethi Sekin, Didim’de anıldı. Didim’in turizmci esnafından Bünyamin Karhan tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen anma etkinliğinde şehit polis memuru Fethi Sekin ve diğer şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. “Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Bu vatan sana minnettardır Fethi Sekin” yazılı büyük bir pankartın açıldığı anma etkinliğinde, şehit olan kahraman polis memuru Fethi Sekin için yaklaşık bin kişiye lokma dağıtıldı.

Hayrı düzenleyen Didim’in turizmci esnafından Bünyamin Karhan, şehit polis Fethi Sekin’in İzmir’de ortaya koyduğu cesur yürek ile onlarca insanın hayatının kurtarıldığı belirterek, “Orada bir katliam yapılmak isteniyordu ama şehit polisimiz merhum Fethi Sekin, bu katliamı tek başına engelledi. Canı pahasına engellediğini de tüm Türkiye biliyor. Biz de şehit polisimizi unutmamak için onun anısına burada Kur'an-ı Kerim okuduk ve lokma döktürüyoruz. Allah katında inşallah kabul olur” dedi.

Şehit polis Fethi Sekin’in hemşerisi olduğunu kaydeden Karhan, şunları söyledi: “Kendisini de tanırım. Hayattayken insanlığına diyebilecek hiçbir kelimemiz olamazdı. İnsanlığı, iyi niyeti ve yapmış olduğu vatan hizmeti ile Allah katında cennetliktir diye düşünüyorum.”

Didim Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen lokma hayrına Didim İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gürkan Kabakçı, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Belediye Meclisi üyeleri, kamu kurum temsilcileri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler