Takip Et

SON DAKİKA

Alıcık, Nazilli Belediyesinden hizmet alan mahalleri ziyaret etti

11 Ocak 2017, Çarşamba 12:22

     


Nazilli Belediye Başkan ı Haluk Alıcık, Çaylı, Derebaşı, Akpınar, Esentepe ve Aksu mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar eşliğinde vatandaş ile buluştu. Mahallelerin kahvehanelerinde vatandaş ile sohbet ederek ihtiyaç ve eksikliklerini değerlendirdi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen Çaylı Mahallesi'nde Muhtar Ali Rıza Şengül ile birlikte kahvehanede buluştuğu vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Alıcık’a soba üzerinde pişirilmiş kestane ikram edildi.

Haluk Alıcık, ardından Çaylı Mahallesi'nde Nazilli Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceledi. Mahallede yapılan sosyal çatı, imam evi tadilatı, ilköğretim okulunun bahçe duvarına taş kaplaması ve yenilenen tuvaletlerini gözden geçiren Alıcık ikinci ziyaret durağı olarak Derebaşı Mahallesi'ne geçti.

Derebaşı Mahallesi Muhtarı Günay Sargözoğlu ile birlikte kahvehanede mahalle sakinleri ile sohbet etti. Mahalleye yapılması gerekenler hakkında muhtar ve vatandaşlardan bilgi alan Alıcık, semtte daha önce yapılan hizmetlerin kontrolünü yaptı.

Derebaşı ziyaretini tamamlayan Başkan Alıcık, ardından üçüncü ziyaret yeri olan Akpınar Mahallesi'ne ulaştı. Mahallenin girişinde kendisini karşılayan Akpınar Mahallesi Muhtarı Nihat Toprak ve mahalle sakinleri ile önce yapılan hizmetlerin kontrolünü yapan Haluk Alıcık daha sonra yapılması gerekenler ve ihtiyaçlar konusunda bilgiler alıp notlarını tuttu. Başkan Alıcık, kendisine "hoş geldin" diyerek gelen bir erkek çocuğu ile Nazilli Belediyesporspor hakkında konuştu, Nazillispor forması hediye etti.

Dördüncü ziyaretini Esentepe Mahallesi'ne yapan Başkan Alıcık yine burada da Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan sosyal çatı, müştemilat binası, cami etrafına yapılan istinat duvarı ve tadilatı yapılan imam evini kontrol etti.

Alıcık son olarak Aksu Mahallesi'ni ziyaret etti. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler