Takip Et

SON DAKİKA

Akın, DENGE Ailesi’nin ‘Gazeteciler Günü’nü kutladı

11 Ocak 2017, Çarşamba 11:12

     


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ziyarette, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve DENGE Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Aydın’a çiçek takdim eden Akın, zor şartlar altında gazetecilik mesleğini ifa eden basın çalışanlarının toplumun aydınlatılmasında önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerini söyleyerek DENGE Ailesi’nin ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

“GURUR DUYULACAK BİR POZİSYONDASINIZ”

Ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada, DENGE’nin Aydın’da ulusal ve bölgesel gazeteleri geçmiş olduğunu söyleyen Akın, “Bakıyoruz Kuyucak’ın köyündeki bir amca da sizin gazetenize çıkabiliyor. Günlük bir gazete çıkarıyorsunuz. Bu elbette kolay bir iş değil. Bugün genel basına bile baktığımızda onlar bile zorlanıyor, yürümüyor ya da eksiklikler oluyor ama Denge, Aydın bölgesinde gerçekten iyi bir yerde. Özellikle Aydın’ın başta olmak üzere Türkiye’yi ilgilendiren birçok konuyla ilgili insanları doğru bilgilendirmeye yöneltmek güzel bir şey. Ülkemizdeki birçok sorunu duyuruyorsunuz. Demokrasinin güçlenmesi için katkı sağlıyorsunuz. Yazarlarınızı takip ediyorum. Mesela birlik ve beraberlik ilgili de çok güzel mesajlar veriyorsunuz. O yüzden gurur duyulacak bir pozisyondasınız. Ben Aydın’a vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı bu özel gününüzde teşekkür ediyorum” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Akın’a güzel temennileri ve nazik ziyareti için teşekkür eden Aydın, “Şu anda 28’e yakın muhabirimizle birlikte dağıtıcılarımız ve part time çalışanlarla beraber 40’a yakın çalışanımız var. Aydın’ın tamamında varız. Gazeteciliğin ilimizde daha iyi bir noktaya ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler