Takip Et

SON DAKİKA

'Nefes Kredisi' başvuruları pazartesi başlıyor

10 Aralık 2016, Cumartesi 14:20

     


Kuşadası’nda kötü giden turizm sezonuyla birlikte tanıtım anlamında ciddi projeler imza atan Kuşadası Ticaret Odası (KUTO), üyelerin kredi kullanabilmesi için de protokol imzaladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ziraat Bankası ve Denizbank ile imzaladığı protokol kapsamında KUTO üyeleri de 12 ay vadeli, düşük faizli kredi kullanabilecek. Kredi başvuruları ise pazartesi gününden itibaren yapılacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Denizbank ve Ziraat Bankası arasında imzalanan protokol kapsamında, Kuşadası Ticaret Odası üyeleri de rahat bir nefes aldı. Kredi kullanmak isteyen üyeler, yüzde 9.90 faiz oranında 12 ay vadeli, üst limiti 50 bin lira olarak kredi kullanabilecek. Krediyi kullanmak isteyen vatandaşlar Pazartesi gününden itibaren ‘Nefes Kredisi’nden yararlanmak istiyorum'' diyerek Denizbank ve Ziraat Bankası’na başvuru yapabilecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, “Üyelerimizin içinde bulunduğu finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin (TOBB) T.C. Ziraat Bankası ve Denizbank ile imzaladığı düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole, oda olarak biz de katkı sağladık. Oda üyelerimiz üst limit 50.000 TL olmak üzere, 12 ay vadeli, yıllık % 9,90 faiz oranlı kredi kullanabilecekler. Üyelerimizin T.C. Ziraat Bankası ve Denizbank’tan kullanabilecekleri Nefes Kredisi'ne başvurabilmek için odamızdan “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli faaliyet belgesi almaları gerekmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte, turizm sezonunu kötü geçiren üyelerimize düşük faizli kredinin nefes aldırmasını diliyoruz” dedi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler