Takip Et

SON DAKİKA

Mustafa Adalıoğlu Camisi'nde inceleme yapıldı

10 Aralık 2016, Cumartesi 13:53

     


Kuşadası Mücella Emgin Sitesi’nde iki yıl önce meydana gelen toprak kayması sonucu mühürlenen ve iki yıldır kapalı bulunan Mustafa Adalıoğlu Camisi’nde Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelen yetkililer incelemelerde bulundu.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İki yıl önce meydana gelen toprak kayması sonucu birçok dairenin zarar gördüğü Mücella Emgin Sitesi’nde bulunan ve olayın ardından mühürlenen Mustafa Adalıoğlu Camisi incelendi. Mühürlü olduğu için kullanıma kapalı camide incelemelerde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelen yetkililere, Kuşadası İlçe Müftüsü Vehbi Akşit ve site sakinleri eşlik etti. Kaymanın yaşandığı bölgede inceleme yapan ve hasarlar konusunda raporlar tutan yetkililer, cami için geniş kapsamlı rapor hazırlayacaklarını belirtti. Hazırlanan rapor doğrultunda cami için gerekli çalışmaların yapılacağı ifade edildi.

Öte yandan toprak kayması sonucu evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlar, olayın meydana geldiği bölgenin yakınına yapılması planlanan otoparka tepki gösterdi. Bir çivi çakılmasının dahi yasak olduğu bölgede böyle bir olayın yapılmasının mümkün olmadığını ifade eden vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler