Takip Et

SON DAKİKA

Minik öğrenciler sokak hayvanları için ter döktü

10 Aralık 2016, Cumartesi 13:53

     


Kuşadası Cumhuriyet İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri ve aileleri, sokak hayvanları için barınak yaptı. Yaklaşık 110 öğrencinin katıldığı proje kapsamında kullanılmayan eşyalardan yaklaşık 120 barınak yapıldı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte sokak hayvanlarının ve kuşların barınabilmesi için Kuşadası Cumhuriyet İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri ve aileleri, barınak projesi başlattı. Okul öğretmenlerinin ve okul aile birliğinin önderliğinde başlatılan proje kapsamında yaklaşık 120 kuş yuvası ve barınak yapıldı. Barınakların yapımında, atıl ve çöpe atılacak malzemeler kullanıldı. Kuşadası Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği ile ortaklaşa yapılan proje kapsamında yapılan barınaklar, sokak hayvanları için kullanılacak. Barınaklar, 110 üçüncü sınıf öğrencisi başta olmak üzere, tüm öğrencilerin desteğiyle hazırlandı.

Kuşadası Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği’nde görevli, aynı zamanda sınıf anneliği yapan Özge Çiftçi, öğrencilerle ailelerinin bir proje altında toplanmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Herkesin desteğiyle çok güzel bir projeye imza attıklarını ifade eden Çiftçi, “Sokak hayvanları için öğrencilerimiz ve aileleri bir projede toplandı. Heyecanla ve ilgiyle sokak hayvanları için herkes bir şeyler yapmaya çalıştı. Okul yöneticilerimize, okul aile birliği yöneticilerimize ve öğretmenlerimize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler