Takip Et

SON DAKİKA

Milli Beka Hareketi'nden ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım

10 Kasım 2019, Pazar 16:32

     


Milli Beka Hareketi Aydın İl Başkanlığı, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İmam Hatip Ortaokulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyim yardımı yaptı.

Milli Beka Hareketi Aydın İl Başkanlığı yönetimi, Aydın esnafı ve hayırseverlerin yardımları ile başlattıkları sosyal yardım projesinde, ihtiyaç sahibi öğrencilerin kışlık giyim ihtiyaçlarını karşıladı.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hayrullah Tosun, yapılan yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını, emeği geçen Milli Beka Hareketi Aydın İl Başkanlığı’na ve destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

Milli Beka Hareketi Aydın İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerimize bot ve mont hediye ettik. Okul müdürü Hayrullah Tosun’ a bize göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ederiz. Bu konuda bizlere destek olup yardım eden esnaf kardeşlerimizden rabbim razı olsun, kazançları bol ve bereketli olsun” ifadeleri kullanıldı. (MEHMET RAŞİT AKBALIK)







 
Son Eklenen Haberler