Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Ülkü Ocakları'nda görevler belli oldu

10 Kasım 2019, Pazar 20:37

     


Aydın Ülkü Ocakları yenilenen yönetim kuruluyla ilk toplantısını yaptı ve yenilenen yönetim kurulu toplantısında yeni görevler de belli oldu.

Tayfun Şan başkanlığında oluşan yeni yönetim sonrası Başkan Şan, "Aydın Ülkü Ocaklarının yenilenen Yönetim Kurulu üyelerimizle toplantımızı gerçekleştirdik.Yüce Allah Kutlu Davamıza hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin" dedi.

Oluşan yeni yönetimde Tayfun Şan, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı oldu. 2. Başkan ve Teşkilatlandırma Birimi Başkanı Alper Yıldırım, Teşkilatlandırma Birimi'nde görevli Hidayet Başağa, Basın ve Sosyal Medya Birimi Başkanı Serhan Avşar, Basın ve Sosyal Medya Birimi'nde görevli Serkan Ergün, Asena Birimi Başkanı Aybüke Çallı, Araştırma ve Geliştirme Birimi Başkanı Mustafa Küçükçakar, Bürokrasi Birimi Başkanı Abdullah Sermet Demirci, Bürokrasi Birimi'nde görevli Mehmet Erhan Ceylan, Dergi Birimi ve Özel Kalem'de görevli Orkun Gülbahar, Eğitim Birimi Başkanı Volkan Engin, Eğitim Birimi'nde görevli Ramazan Babacan, Sosyal Faaliyet Birim Başkanı Ömer Çakır, Sosyal Sorumluluk Birim Başkanı Harun Polat, Çevre, Bilim ve Teknoloji Birim Başkanı İsmail Koçarlı, Spor Birimi Başkanı Murat Saraçoğlu, Spor Birimi'nde görevli Fazıl Altıntaş, Türk Dünyası Birim Başkanı Hüseyin Arıkan, Ocak Başkan Yardımcısı ve Üniversite Birimi'nde görevli Oğuzhan Sönmez, Ortaöğretim Birim Başkanı Cemil Kesici, Ocak İdare ve Disiplin Birim Başkanı Mustafa Bulur, Ocak İdare ve Disiplin Birimi'nde görevli Burak Koç ve Şahin Evran oldu. (AYHAN YILDIZ) 







 
Son Eklenen Haberler