Takip Et

SON DAKİKA

Karacaören Muhtarı aday adaylığını açıkladı

10 Kasım 2018, Cumartesi 10:11

     


Yenipazar Karacaören Muhtarı Mustafa Kıroğlan, AK Parti'den Yenipazar belediye başkanlığı aday adaylığını AK Parti Yenipazar İlçe Binası'nda açıkladı. Kıroğlan, "Muhtarlık tecrübem belediye başkanı olduğumda bana ayna tutacak" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti'nin 5 Kasım'da belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatlarının başlamasıyla birlikte Yenipazar'da aday adayları başvuruda bulunmaya başladı. Yenipazar'da aday adaylığını açıklayan isimlerden biri Karacaören Mahalle Muhtarı Mustafa Kıroğlan oldu. Kıroğlan, "Genel Merkezin takdiriyle aday olarak gösterilirsem AK Parti sancağını önümüzdeki dönemde en iyi şekilde dalgalandıracağımıza inanıyorum. İlçemizi AK Belediyecilikle tanıştırmak için aday adayı oldum" dedi. Yenipazar'da yapacağı projelere değinen Kıroğlan, "Yenipazar'ın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Özellikle tarım ve hayvancılık konusunda ilçemize katkı sağlayacak birçok projemiz var. Yenipazar'da geniş çapta bir mesire alanı yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Yenipazar'da işletme ve pazarlama anlamında yatırımlar yapılacağını belirten Kıroğlan, "Kendi mahallemde bugüne kadar hem hayvancılık hem de tarım alanında birçok ilke imza attım. Muhtarlık tecrübem belediye başkanı olduğumda bana ayna tutacak" diye konuştu. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler