Takip Et

SON DAKİKA

Çine’de görüntü kirliliği ile mücadele başlıyor

10 Ekim 2016, Pazartesi 17:23

     


Çine Belediye Meclisi Çevre Sağlık ve Temizlik Komisyonu, ilçeyi modern görünümden uzaklaştıran, görüntü kirliliğine sebep olan sıvasız ve boyasız binalar için harekete geçti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçenin birçok yerindeki sıvasız inşaatların hoş görüntü oluşturmadığını ifade ederek bu konuda Çevre Sağlık ve Temizlik Komisyonu'nun çalışmalarını sürdürdüğünü, sıvasız ve boyasız binaların sahiplerini sıva ve boya yapmaları konusunda uyaracaklarını söyledi. Başkan Dinçer, sıva ve boya yapılmayan binaların işlerini belediye olarak yaparak maliyetlerini emlak vergisine yansıtmak istediklerini söyledi.

İlçe merkezinde ve önemli güzergahlarda bulunan bazı binaların, sıvasız ve boyasız halleriyle şehrin estetiğini bozduğunu ve kötü bir izlenim oluşturduğunu söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, uygulamaya Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki inşaatlarda başlamayı düşündüklerini, başarılı oldukları takdirde diğer bölgelerde de uygulamaya geçebileceklerini ifade etti. Dinçer, Çevre Sağlık ve Temizlik Komisyonu'nun çalışmalarını kasım ayı meclis toplantısına kadar bitireceğini ve konunun belediye meclisi üyeleri ile tartışılarak ortak bir karara varılacağını belirtti. (OSMAN YURTTAŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler