Takip Et

SON DAKİKA

Buharkent'te tebessüm devam ediyor

10 Ekim 2016, Pazartesi 16:52

     


Buharkent'te yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerine yönelik düzenlenen, 'Bir Tebessüm Bin Tebessüm' projesi kapsamında Denizli'ye teleferik gezisi düzenlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Buharkent Kaymakamlığı ve Buharkent Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen geziye, Kaymakam Cemil Öztürk ve eşi Drilona Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Erol ve eşi Hafize Erol, projeye paydaş olan kamu kurum müdürleri, proje kapsamındaki aileler ve çocukları katıldı. Proje kapsamındaki ailelerin davetiyeleri evlerine ziyaret edilerek teslim edildi. Gezi kapsamında Denizli Teleferik'te etkinlikler düzenlendi. Çocuklar ve aileleri teleferiğin ve oyunların tadını çıkarttılar. Yemekten sonra palyaço gösterisi yapılıp çocukların yüzleri boyandı. Çocuklar ve aileleri oyunların ve doğanın tadını çıkarttılar.

Güzel bir gün geçiren ailelerin ve çocukların yüzlerindeki tebessümün her şeye bedel olduğunu söyleyen Kaymakam Öztürk, "Programdaki desteklerinden dolayı Buharkent Belediye Başkalığı'na ve Belediye çalışanlarına, Buharkent Birlik'e ve şoförlerine, paydaş kurumlara ve özellikle programa katılan ailelere ve çocuklara teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler