Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası’na 5 milyon 570 bin liralık ek ödenek

10 Ağustos 2017, Perşembe 18:57

     


Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuşadası Belediyesi’nin 2017 bütçesine 5 milyon 570 bin liralık ek ödenek verilmesini kararlaştırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda yapılan toplantıda komisyonlardan meclise havale edilen 35 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı.

Meclis, Kuşadası Belediyesi’nin 2017 mali yılı bütçesine 5 milyon 570 bin liralık ek ödenek verilmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunu oy birliğiyle kabul etti. Yenipazar’ın Direcik Mahallesi ve Karacasu’nun Bereketli Mahallesi’nde güneş enerjisi santrali kurulmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarına da onay veren meclis, Kuşadası Hacıfeyzullah Mahallesi’nde bulunan Yılancıburnu Antik Kenti birinci ve üçüncü derece arkeolojik sit alanı koruma amaçlı imar planıyla ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarını da kabul etti.

YILDIZ NADİR ÜNLÜ’YE VEFA

Didim, Germencik, İncirliova, Köşk, Nazilli, Karacasu ve Kuşadası’ndaki cadde ve sokaklara isim verilmesi konusunu da görüşen meclis, eski Karacasu Belediye Başkanı Yıldız Nadir Ünlü’nün adının Yaylalı ve Cuma Mahallelerini bağlayan köprüye verilmesine karar verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere 20 aylık araç kiralanmasıyla ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunu da görüşen meclis, 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren araç kiralanması kararı aldı. Yenipazar’ın Hacıköseler Mahallesi’nde 28 Ağustos’ta düzenlenecek olan 3. Antep Fıstığı Festival etkinliklerine 10 bin lira ödenek ayrılmasına onay veren meclis, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’ne 25 bin lira mali destek verilmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunu da kabul etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bir sonraki meclis toplantısının 12 Eylül’de yapılacağını bildirdi. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler