Takip Et

SON DAKİKA

Bursa'dan Nazilli’ye teknik ziyaret

10 Ağustos 2017, Perşembe 12:34

     


Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Nazilli’ye gelerek Türkiye’nin ilk Alzheimer Merkezini ziyaret etti.

Yaşlılık alanı ve sosyal belediyecilik ile ilgili olarak birçok projeye imza atan Nazilli Belediyesi çalışmalarına hız katarak devam ediyor. Nazilli Belediyesi’nin öncülüğünü yaptığı sağlıklı yaşam ve yaşlılıkla ilgili Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Alzheimer hastaları ve aileleri için buluşma ve danışmanlık merkezi Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden gelen misafirlerini ağırladı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Uzmanı Yasemin Şavşatlı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü, İsmail Kurt Sosyal Yardımlaşma Engelli Hizmetler Sorumlusu Oya Berber, Nazilli Belediyesi'nin çalışmalarını yakından incelemelerde bulundular. Özel Kalem Müdürü Engin Tulumbacı, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden gelen heyete eşlik ederek Alzheimer hastaları ve aileleri için buluşma- danışmanlık merkezi hakkında bilgi verdi.

Misafirler, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı da makamında ziyaret ettiler. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin selamını ileten Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Uzmanı Yasemin Şavşatlı "Bursa’da yapılması planlanan çok amaçlı bakım merkezinde Alzheimer hastaları içinde bir bölüm planlamaktayız. Nazilli Belediyesi'nin geçmiş 6 yıllık merkez tecrübesini ve çalışma metotlarını yerinde inceledik. Çalışma şartları, düzenlemeler, avantajlar ve dezavantajlar olmak üzere birçok konu hakkında istişarede bulunduk. Hasta yakınları ve hastalarla uzun süre sohbet ederek eksikleri yerinde tespit ettik" dedi. (HABER MERKEZİ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler