Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Alıcık, denetimlerini sürdürüyor

10 Ağustos 2017, Perşembe 12:33

     


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yıldıztepe Mahallesi sokaklarında incelemelerde bulundu. Sabah mesaisine Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Ahmet Sak ile birlikte mahalle sokaklarını inceleyerek başlayan Başkan Alıcık, alt yapısı devam eden caddelerde devam eden Türk Telekom (Telefon Kabloları), AY-DEM’in (elektrik), Turkcell (Fiber Optik) yer altı çalışmalarının işleyişi hakkında bilgi edindi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sabah mesaisine Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Ahmet Sak ile birlikte mahalle sokaklarını ve parkları inceleyerek başlayan Başkan Alıcık’a, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar, Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur eşlik etti. Alıcık, Yıldıztepe Mahallesi'nde yapılan botanik park ve Migros Alışveriş Mağazasının batısında yeni bir park yapılarak Yıldıztepe Mahallesi'nde parklarla ilgili bakım ve onarımları konusunu Mahalle Muhtarı Sak ile görüştü.

"HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Gazetecilere bilgi veren Başkan Alıcık "Nazilli Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından Yıldıztepe Mahallesi Botanik park Güney Batısında projelendirilerek yapım çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlanan yaklaşık 3 bin 9 yüz metrekare alanda Yeşil alan, sert zemin (taş kaplı alan), kay kay pisti, basketbol sahası, tenis kortu, seyirciler için tribün kısımları, koşu yolu, oturma ve dinlenme alanları(pergolalar, banklar), şelaleli havuz ve fitnes elemanları yer alacak olan spor kompleks alanında çalışmalarımız devam etmektedir. Yıldıztepe Mahallesi muhtarımız Ahmet Sak ile birlikte mahallemizde yer altı çalışmalarında incelemelerde bulunduk. Yapılması gerekenleri yerinde inceledik. Mahalle sakinlerimizle samimi sohbetlerde bulunduk. Sokaklarda yapılan alt yapı çalışmaları nedeni ile yolların genelinde bir deformasyon yaşanmış durumdu. Bunların giderilmesi için çalışmalarımız en kısa süreçte başlayacaktır” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler