Takip Et

SON DAKİKA

Öztürk Didim'de tvDEN'i anlattı

10 Haziran 2017, Cumartesi 13:36

     


Denge Medya Grup Genel Müdürü Bülent Öztürk, Didim’de ziyaretlerde bulundu. Didim Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı ziyaret eden Öztürk, Kaymakam Yönden ve Başkan Atabay’a tvDEN'i anlattı, görüşlerini aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)                          

Denge Medya Grup Genel Müdürü Bülent Öztürk, bölge ziyaretleri kapsamında geldiği Didim'deki temasları sırasında, Aydın merkezli tvDEN’in, Ege Bölgesi ve Türkiye ile birlikte 60’ın üzerinde ülkeye yayın yaptığına dikkat çekti. Almanya, Hollanda ve Fransa gibi ülkelerde yaşayan gurbetçi vatandaşların da yayını izleyebildiğini belirten Öztürk, tvDEN’in D-Smart, Digitürk ve Filbox gibi dijital platformlarda da yer aldığını hatırlatarak, Aydın ve Muğla’nın gelişimine katkı sunmak için göreve hazır olduklarını söyledi.

Didim Kaymakamı İskender Yönden de tvDEN’e hayırlı olsun dileyerek, her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. Yönden, ziyaret için teşekkür ederek Denge Medya Grup Genel Müdürü Bülent Öztürk’e içerisinde zeytin, zeytinyağı ve zeytinyağı kolonyası bulunan hediye poşeti armağan etti. Öztürk, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette tvDEN hakkında bilgi veren Öztürk, uyduda yüzlerce ulusal kanalın olduğunu ifade ederek, “Bizim, bu kanallardaki dizi, film ve belgesel ile yarışma şansımız yok. Ama onların da yerel habercilik, yayıncılık ve programcılıkta bizim gibi kanallarla yarışma şansları yok” dedi.

 

“YEREL HABER VE YEREL PROGRAM KANALIYIZ”

tvDEN’in yerel haber ve yerel program kanalı olduğunu anlatan Öztürk, “Haber bültenlerimizi başlattık. Yüzde 40 Aydın, yüzde 30 Muğla, yüzde 20 Ege’nin diğer illeri ve yüzde 10 Türkiye’nin önemli gündem maddeleri ekranlara gelecek. Bizi izlediğinizde kendi ilinizin, bölgenizin ve Türkiye’nin de önemli gündem maddelerini aynı haber bülteninde yakalama şansına sahip olacaksınız” diye konuştu. Muğla’da ekip oluşturduklarını kaydeden Bülent Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı: “Muğla’da stüdyo altyapımızı oluşturuyoruz. Orada bir model oluşacak. Televizyonun merkezi orasıymış gibi bir ekip kuruluyor. Orada kendi haberlerini hazırlayacaklar, programlarını çekecekler, kurgularını yapacaklar. Biz de yayına vereceğiz.”

 

“BAŞARILI BİR GRAFİK ORTAYA KOYULACAK”

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay da tvDEN’e hayırlı olsun dileyerek, yayın hayatında başarılar diledi. Atabay, “tvDEN, aldığımız sinyallere ve edindiğimiz izlenime göre son derece başarılı bir grafik ortaya koyacak. Daha evvelden de benzer girişimler oldu ama gördüğüm kadarıyla tvDEN, altını iyice doldurarak bu işe girmiş vaziyette. Yerel gözüküyor ama ulusal düşündüğünü ben hissediyorum” ifadesini kullandı.

 

“TURİZM’E KATKISI OLACAKTIR”

tvDEN’in Aydın’a ve bölgeye hizmet edeceğini vurgulayan Didim Belediye Başkanı Atabay, uzun yıllar üstüne koyarak yayın hayatına devam edeceğine inandığı bir kanal olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti: “Aydın olarak turizm iliyiz. Komşu ilimiz Muğla da öyle. Türkiye’nin göz bebeği olan illeriz. Buradaki faaliyetleri, turizm hareketlerini ve bu yörenin güzelliğini tüm Türkiye’ye ve dünyaya duyurmak, tvDEN’in belli başlı görevlerinden birisi olacak. Yayın hayatında ilkeli bir yayın anlayışı ve dengeli zihniyet ile bu işi yapacak olması da bence çok önemli. Bölgemizde büyük bir boşluğu dolduracağına inanıyorum.” (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler