Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Dinçer'den çocuklara park sözü

9 Kasım 2018, Cuma 11:06

     


Çine Akçaova İlkokulu'ndaki lokma ve keşkek hayrına katılan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, çocuklara oyun parkı sözü verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Akçaova İlkokulu Okul Aile Birliği'nce okul bahçesinde lokma ve keşkek hayrı gerçekleştirildi. Hayra, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile birlikte bir çok kamu kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı. Çine Akçaova İlkokul Müdürü Seyfettin Çelik, okul aile birliğine etkinlik dolayısı ile teşekkürlerini iletirken, "Keşkek ve lokma hayrımızı hep beraber dostlarımızla, velilerimizle yemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okulla, ailelerin iç içe olduğu bir etkinlik gerçekleştirdik. Katılıp bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz" dedi. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ise kaynaşma etkinliklerinin okulların başarısını artırdığını, öğrencilerin kişilik kimliklerinin olgunlaşması ve gelişmesinde faydası olduğunu belirtti.

BAŞKAN DİNÇER SÖZ VERDİ

Çine Akçaova İlkokulu'nda eğitim gören çocuklar Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'den okul bahçesine oyun parkı talebinde bulundu. Başkan Dinçer, çocuklara oyun parkı sözü verirken şunları söyledi: Geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmak geleceğe yatırım yapmaktır. Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sunmak bizim için en büyük mutluluk sebebimiz. Çocuklarımıza vermiş olduğumuz oyun parkı sözünü yerine getireceğiz. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler