Takip Et

SON DAKİKA

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, engelli Dj'yi ziyaret etti

9 Ağustos 2017, Çarşamba 15:53

     


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Kuyucak'ta Bakanlığa bağlı olarak 18 yaş üstü bedensel engellilere hizmet vermekte olan Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ziyareti sırasında Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalmakta olan ve internet üzerinden yayın yapan ulusal bir radyoda saat: 08.00 ve 12.30 saatleri arasında DJ olarak çalışan engelli Yeliz Üçkardeş ile görüşen Bozçelik, başarılarından dolayı kendisini tebrik etti.

Bozçelik, konuşmasında, "Kurum olarak engelli vatandaşlara bakım hizmetlerinin yanı sıra psikolojik ve sosyal destek sağlamak, erişebilirlik imkanları ile fiziki çevrelerini daha yaşanabilir kılmak ve istihdam edilmelerini sağlamak yönünde çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

Öte yandan Bozçelik ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, eski Yüksek Okul Binasını da ziyaret etti. Bina incelemesinde bulunan Bozçelik, yapılan çalışmada binanın Huzurevi, Sosyal Hizmet Merkezi ve Yaşlı Yaşam Merkezi şeklinde üç ana başlıkta hizmet verecek hale getirilmesi için yapılması gerekenleri görüştü.

Kuyucak Belediye Başkanı Ertürk ve İl Müdürü Bozçelik, burada ve Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde kalan engellilerin el emeği göz nuru el ürünlerinin sergilendiği ve satışının yapıldığı yerleri de ziyaret etti. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler