Takip Et

SON DAKİKA

Vali Koçak, İncirliovalılarla iftar açtı

9 Haziran 2017, Cuma 14:41

     


Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Ramazan’ın 13’üncü gününde iftarını İncirliovalılarla açtı.

İncirliova Belediyesi ile İncirliova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ortaklaşa hazırladığı iftar yemeğine katılan Vali Koçak, vatandaşlarla kısa süreli sohbet edip sorunları dinledi.

İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü ile Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin eşlik ettiği Vali Koçak, daha sonra İncirliovalı şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek iftarını açtı.

İncirliova Kapalı Pazaryeri'nde kurulan iftar sofrasına Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ile birlikte şehit aileleri ve gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, resmi kurum ve daire amirleri ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

 

KALE; “RAHMET VE BEREKETTİR”

Düzenlenen iftar yemeğine ilişkin kısa bir açıklamada bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Allah’ın izniyle mübarek Ramazan ayının 13 gününü geride bıraktık. Bugün organize ettiğimiz bu iftar yemeğimize maddi ve manevi katkılar sağlayan İncirliova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberliğin simgesi, rahmet, bereket ve mağfiret ayı mübarek Ramazan'ın ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, katılımlarından dolayı başta Sayın Valimiz Ömer Faruk Koçak olmak üzere tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler