Takip Et

SON DAKİKA

Ünlülerden Aslı'ya destek mesajları var

9 Haziran 2017, Cuma 09:26

     


Lösemi tedavisi gören ve Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören İncirliovalı Aslı Akçay'a destek olmak için oyuncular Berrin Arısoy, Metin Yıldız ve Kanadalı şarkıcı Dante Thomas, sosyal medya üzerinden moral mesajları yayımladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova’da ailesi ile birlikte yaşayan ve kan kanseri tedavisi gören 18 yaşındaki Aslı Akçay için ünlü isimler sayfalarında destek mesajları yayınladı. Bu isimlerden oyuncu Berrin Arısoy, oyuncu Metin yıldız ve dünyaca ünlü şarkıcı Dante Thomas Aslı’ya destek verdi.

 

Çığ gibi büyüyen ‘Aslı’ya donör ol umut ol’ kampanyasına destek veren o mesajlar:

Berrin Arısoy: İstanbul’dan Aydın’a sonsuz sevgi ve selamlar. Şu anda maalesef Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde yatmakta olan Aydın İncirliovalı Aslı Akçay kardeşim. Sana sonsuz sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Sana can olmak için, kan olmak için hiç merak etme hepimiz yanındayız. Sen bütün hastalıkların, bütün sıkıntıların üstesinden gelebilecek güçtesin.

 

''BİZZAT ZİYARET EDECEĞİM''

Metin Yıldız: Aydın İncirliovalı bir kardeşim var ismi Aslı Akçay. Şu an Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi oluyor. Donör olmak için, ona can kan olmak için hepimizin kan vermesi gerekiyor. En kısa zamanda Aydın İncirliova’ya gelerek kendisini bizzat ziyaret edeceğim. Kimimiz kan olacağız, kimimiz can olacağız, kimimiz umut, kimimiz moral olacağız. Çünkü onu çok seviyoruz. Buradan bütün sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Allah’a emanet ol. Güzel kardeşim yanındayız. Sen bunu zaten atlatacaksın hatta atlattın bile. Hepimiz elimizden geleni yapacağız. Sen yeter ki moralini bozma.

 

Dante Thomas: Ben Kalifornia’dan Dante Thomas. Aydın’dan Aslı Akçay için bir şeyler söylemek istiyorum. Aslı Aydın’da kan kanseri tedavisi görüyor. Bu konuda duyarlı olalım onun donöre ihtiyacı var. (HAKAN AKIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 

 







 
Son Eklenen Haberler