Takip Et

SON DAKİKA

LÖSEV'in iftarında sorunlar dinlendi

9 Haziran 2017, Cuma 13:19

     


Lösemili Çocuklar Vakfı ( LÖSEV) tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Hasmahal’da iftar yemeği düzenlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bölge Halkla İlişkiler Sorumlusu Burak Korkmaz ,Hasmahal’da verilen iftar yemeğinde lösemili çocuklarla ve aileleriyle buluşmanın önemli olduğunu belirtti.

Efeler'de lösemili çocuklar ve aileleriyle buluşan Korkmaz, “Denizli’de de ailelerimizle iftar yemeğinde bir araya geldik. Aydın’da da Lösemili çocuklarımızla ve aileleriyle bu faaliyetimizi gerçekleştiriyoruz. Bölge seyahatlerimizde tanıtım faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Büyük şehirlerin belediye başkanları ve valimiz gibi önemli isimlerle bir araya gelerek çalışmalarımızı anlatıyoruz. Daha sonra sokak sokak gezerek bültenlerimizi ve afişlerimizi halka ulaştırıyoruz, sonrasında iftar yemeğinde ailelerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyoruz“ dedi.

 

SIRADA FETHİYE VE MUĞLA VAR

Faaliyetlerini anlatan Korkmaz “Ailelerimizi ziyaret edemediğimiz için güzel bir ortam sağlıyoruz. Onlar için de kendimiz için de güzel bir çalışmamız oluyor“ diye belirtti.

Ege Bölgesi olarak Uşak, Denizli ve Aydın’da da lösemili çocuklar ve aileleriyle iftar yemekleri gerçekleştirdiklerini belirten Korkmaz, daha sonra Fethiye ve Muğla’da da etkinliklerin devam edeceğini söyledi. (BURÇİN ŞAHİN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler