Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova Belediyesi, Büyükşehir sorumluluğuna estetik kattı

9 Şubat 2016, Salı 13:07

     


İncirliova Belediyesi Park ve Müdürlüğü ekipleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki Sevgi Yolu’ndaki saksılara çiçek dikerek yolu estetik bir görünüme kavuşturdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile zaman zaman idare anlamında karşı karşıya gelen İncirliova Belediyesi, Sevgi Yolu’ndaki saksılara çiçek diktirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından dikilen çiçeklerle ilgili bilgilendirmede bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale şöyle dedi:

“İncirliova Belediyesi olarak ilçemizin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda belediyemiz fidanlığından tedarik ettiğimiz çiçeklerimizi park ve bahçelerimizin yanı sıra Sevgi Yolu gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlara da dikmeye başladık. 24 adet aslanbaşlı beton saksımızı belirlediğimiz noktalara yerleştirdikten sonra ekiplerimiz söz konusu saksılara da menekşe dikerek Sevgi Yolu’nun çiçeklerle donatılmasının ilk ayağını gerçekleştirdi.” (GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler