Takip Et

SON DAKİKA

Çamur deryasına belediyeden geçici çözüm

9 Şubat 2016, Salı 11:45

     


Efeler Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan iki sokak, çamurdan kurtarıldı. Mahallenin 20 yıldır çözülemeyen sorunu olan iki sokak için düğmeye basıldı. Kışın çamurdan yazın ise tozdan geçilmeyen 510 ve 527 sokaklar Efeler Belediye ekiplerince geçici olarak düzeltildi. Yapılan çalışmadan ötürü belediye yetkililerine teşekkür eden mahalle halkı kalıcı çözüm isteklerini yineledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Mahallede, 1 kamyon, 1 greyder, 1 silindir ve 3 personel ile yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Sedat Uygun, Efeler Belediye Başkanı ve Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Şimdiye kadar ne istediysek bizleri yalnız bırakmadılar. Çalışma yapılan yerde her yağmur yağdığında evlerini sürekli su basıyor, sokaklar göle dönüyordu. Vatandaşlar 50 metrelik yolu 500 metre yürümek zorunda kalıyordu. Sorunun giderilmesi için ricada bulunduk. Ama yer sahipleriyle yaşanan sorun nedeniyle kalıcı bir şey yapamayacaklarını, vatandaşın mağduriyetini giderecek kadar yolu yapacaklarını söylediler. Yapılan yolla vatandaşlarımız bir nebze de olsa rahatladı. Umarım arsa sahipleri ile belediye arasındaki sorun giderilir ve bu sorundan tamamen kurtulmuş oluruz. Haber vermemizden kısa bir süre sonra çalışma başlatılmasında dolayı çok mutluyuz. İlgililere mahallem adına teşekkür ederim.” (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler