Takip Et

SON DAKİKA

“Bizim amacımız kalite, uygunluk ve doğru fiyatı birleştirmek”

8 Aralık 2023, Cuma 13:44

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde hizmete açılan Marsel Store giyim ve ayakkabı mağazası sahibi İzzet Saatçioğlu, “Bizim amacımız gerçekten uygunu ve doğru fiyatı birleştirip kaliteyle beraber misafirlerimize sunabilmek. Bu nedenle vatandaşlarımızın kalitemizi ve fiyatlarımızı görmelerini tavsiye ederim” dedi.

Efeler Kurtuluş Mahallesi 2015 Sokak’ta hizmete açılan Marsel Store Mağazası sahibi İzzet Saatçioğlu, kadın ve erkek giyimi ile ayakkabı ürünleriyle oldukça iddialı olduklarını ifade etti. Saatçioğlu, çizgilerinin kaliteyle doğru fiyatı birleştirmek olduğunu söylerken, çizgilerinin de alternatif bir mağazacılık olduğunu kaydetti.

“OLDUKÇA İDDİALIYIZ”

Aydın halkının ‘Kaliteli ürünü internet ortamından da bulabilirim’ algısını değiştirmek amacıyla da hizmet verdiklerini vurgulayan İzzet Saatçioğlu, “Ben Aydınlıyım ve Adnan Menderes Üniversitesi mezunuyum. 15 yıl mağazacılık sektöründe hizmet verdikten sonra böyle bir işe girmeye karar verdik. Öncesinde tabii ki çok araştırmalar yaptık. Mağazacılık sektörü oldukça geniş bir yelpazeye hitap ediyor. Biz de Aydın halkı için böyle bir konsept ile mağaza hazırladık ve yaklaşık 10 gün önce hizmet vermeye başladık. Bizim amacımız gerçekten kaliteli, insanların dış giyim ve ayakkabı olarak defalarca kullandığında memnun kalacağı ürünleri uygun ama benim en çok sevdiğim kelime ise doğru fiyata müşterilerimize sunabilmek. Çünkü rekabet ortamında çok farklı rakamlar olabiliyor. Şöyle de bir algı var, ‘en uygun fiyatı internette bulabiliriz’ diye. Bizim amacımız gerçekten uygunu ve doğru fiyatı birleştirip, kaliteyle beraber misafirlerimize sunabilmek. Bu nedenle kalitemizi ve fiyatlarımızı görmeden alışveriş tabii ki yapabilirler ama bizi mutlaka ziyaret etmelerini tavsiye ederim. Sattığımız birçok ürün internet ortamında mutlaka var, biz internetteki fiyatların altında konumladığımız için bu konuda oldukça iddialıyız” diye konuştu.

“BİR ÇİZGİMİZ OLSUN İSTEDİK”

Kadın ve erkek giyimi için oluşturdukları konsept ile ilgili de bilgiler veren Saatçioğlu, “Kısaca ifade etmek gerekirse hem kıyafette hem de ayakkabıda çok sayıda üretici ve toptancı firmalar var. Toptancı kelimesinin merkezi ise, İstanbul. Türkiye’nin her noktasında üretilen ürünler İstanbul’da toplanıyor ve buradan da ülke geneli ile diğer coğrafyaya pazarlanıyor. Biz o toptancı ağının içinden en kaliteli markaları seçmeye özen gösterdik. Bunun sebebi ise, bir çizgimiz olsun istedik. Çünkü en önemli şey bir müşteri bizden ürün aldığında tekrar buraya gelmesi. Bunun için birinci önceliğimiz, kaliteli ve defalarca kullandıktan sonra özelliğini kaybetmeyen, memnuniyeti sağlayan ürünler bizim için çok önemli. Şunu da belirtmek isterim, bizim ana cadde ve ya AVM’leri tercih etmemizin sebebi, kaliteli ürünleri uygun fiyata sunmak. Özel noktalarda mağazaların giderleri çok çok daha yüksek gerçekten. O nedenle biz Adnan Menderes Bulvarı Emniyet Eczanesi ara sokağını tercih ettik” ifadelerini kullandı.

“AÇILIŞA ÖZEL YÜZDE 40 İNDİRİM KAMPANYAMIZ VAR”

“Mağazamızı açmadan önce en çok zorlandığımız nokta ise isim konusu oldu” diyen İzzet Saatçioğlu, “Uzun araştırmalarımız sonucu ‘Marsel’ ismi denk geldi. Bu isim İspanyolca ve hem kadınlara hem de erkeklere hitap edebilen bir isim. Biz hem kadın hem erkeklere kitap ettiğim için ve anlamı da güneş ışığı ile güç anlamına geliyor. O nedenle bu markada karar kıldık. Çok daha yeni hizmete başladığımız için halkımızın bizi tanımaları ve görmeleri adına, her firmanın da yapmaya çalıştığı gibi 15 Aralık‘a kadar bir kampanya oluşturduk. Kadın ürünlerinde ikinci üründe yüzde 40 indirim kampanyamız var. Şuan talepler oldukça yoğun, o nedenle sanırım bu kampanyamızın süresini biraz daha uzatacağız” dedi. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler