Takip Et

SON DAKİKA

Günün öne çıkan 5 haberi

8 Aralık 2018, Cumartesi 20:35

     


8 Aralık Cumartesi günü Aydın'da neler yaşandı? Bu sorunun cevabını merak edenler için 5 önemli başlığı derledik. Siyaset ve yaşam oluşan haber başlıkları kısaca şöyle;

1- Erken doğum için gittiği hastanede kuvöz olmayınca bebeğini kaybetti
Aydın'da Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde Tıbbi Sekreter olarak görev yapan hamile kadın, erken doğum için çalıştığı hastaneye geldi. Hamile kadın, hastanede erken doğum için kuvöz olmaması nedeniyle sevk edilirken bebeğini kaybetti.

2 - Aydın Valiliği Kızılcaköy olaylarına soruşturma başlattı
Aydın Valiliği, Kızılcaköy Mahallesi’nde Jeotermal Enerji Santrali (JES) kurmak isteyen firma yetkilileri ile mahalle halkı arasında yaşanan gerilim nedeniyle medyaya görüntü aktaranlar hakkında soruşturma başlattı.

3- İYİ Parti Aydın İl Başkanı görevden alındı

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Dr. Betül Akçanal, parti genel merkezi tarafından görevden alındı.İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner’den 18 Eylül’de görevi devralan Betül Akçanal’ın görevinin sonlandırıldığı öğrenildi.

4 - Aydın'da soğuk hava yerini yağışlara bırakacak

Aydın’da il genelinde son günlerde oldukça etkili olan soğuk hava, yerini yağışlı havaya bırakacak.

5 - Didim’de 8. Deve Güreşi Festivali gerçekleşti

Aydın'ın Didim İlçesi'nde bu yıl sekizincisi düzenlenen deve güreşi festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Güneşli havada yapılan festivalde, izleyiciler bir taraftan güreşlerin heyecanını yaşarken diğer taraftan mangal yaktı.







 
Son Eklenen Haberler