Takip Et

SON DAKİKA

Kubaliç, Kıbrıs’ta düzenlenen eğitim seminerine katıldı

8 Ekim 2016, Cumartesi 14:20

     


Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’ne (TESKOMB) bağlı Esgimtaş A.Ş. firması tarafından Kıbrıs’ta düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kıbrıs’taki Acapulco Resort Convention Spa Hotel’de 25 Eylül - 29 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlenen 78. eğitim seminerine, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve Türkiye genelinden 780 kişi katıldı. Seminerde, kooperatif başkan ve yöneticilerine yönelik, kooperatif mevzuatı ve kredi uygulamalarına ilişkin eğitimin yanı sıra, yazılımı TESKOMB tarafından yapılan ve tüm kooperatiflerin kullanmakta oldukları Teskomb Ortak Kayıt Bilgi Yönetim Sistemi’nin (TOKBYS) eğitimi de verildi.

“YARARLI BİR SEMİNER OLDU”

Kıbrıs’taki semineri değerlendiren Ali İhsan Kubaliç, bu seminerlerin her sene düzenli olarak yapıldığını belirterek, “Seminer gayet güzel geçti. Bizim bilmediğimiz, sistemimize yeni ilave edilecek programlar olduğunu gördük. Sistemimizdeki eksikliklerimizi anlattılar, onları gidermemiz için anlatılanları dinleyerek ve yazarak notlar aldık. Yararlı bir seminer oldu. Şimdi de eksikliklerimizi sistemden gideriyoruz” dedi.

VATANDAŞA KOLAYLIK SAĞLANIYOR

Bir ay sonra yeni sorgulama sisteminin geleceğini ve esnafın T.C. numarası ile sorgulanacağını ifade eden Kubaliç, “Günümüzde bankaların yaptığı sorgulamaları, artık biz de yapabileceğiz. Böylece vatandaş için kolaylık sağlanmış olacak. Esnafımız, banka ve bizim aramızda git gel yapmayacak. Esnafımızın işini kısaltma amaçlı yapılan bu yenilik, bizleri de mutlu etti” diye konuştu.

ANTALYA’DA SEMİNERE KATILACAK

Kubaliç, hata yapmamak için bütün toplantılara katıldıklarını kaydederek şunları söyledi: “Bugüne kadar hiçbir daveti geri çevirmedim. Davet edildiğim taktirde yararlı olan toplantılara katılırım. Bugün Didim Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin iş ve işlemleri düzenli gidiyorsa, bu seminerlerin sayesindedir. Ekim ayının son haftasında TESKOMB’un Antalya’da düzenleyeceği seminere de katılacağım. Burada, yaptığımız işlemlerde veya idarecilikte eksikliklerin neler olduğu, nasıl olması gerektiği anlatılacak.” (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler