Takip Et

SON DAKİKA

Bu araç, şehit yakını ve gazilerin hizmetinde

8 Ekim 2016, Cumartesi 09:36

     


Aydın’da tesisat, doğal gaz ve kalorifer işleri yapan Özcan Doğalgaz firmasında usta olarak çalışan Saim Korluelç (35), şehit yakını ve gaziler için ücretsiz hizmet vermeye başladı. Korluelç, “Şu anda biz dağa çıkıp savaşamıyoruz. En azından, bizim için savaşanların ailelerine elimizden gelen yardımı yapmak istiyoruz” dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da şehit yakını ve gaziler için ücretsiz doğal gaz, tesisat ve kalorifer tamiri hizmeti verilmeye başlandı.

Uygulamayı başlatan Özcan Doğalgaz firmasında usta olarak çalışan Saim Korluelç oldu. Korluelç, kullandığı aracın yan camına, “Şehit ve gazi ailelerinin tesisat, kalorifer ve doğal gaz işleri ücretsiz yapılır” yazarken aracın ön camında da “Bu araç şehit ve gazi ailelerinin 7/24 emrindedir” ifadesine yer verdi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Tesisat ustası Saim Korluelç, “Şu anda biz dağa çıkıp savaşamıyoruz. En azından, bizim için savaşanların ailelerine elimizden gelen yardımı yapmak istiyoruz. Benim işim doğal gaz. Kendi açımdan 'Ne yapabilirim' diye düşündüm. Sağ olsun, patronlarımız da bize destek oldular. Şimdiye kadar birkaç şehit ailesi ve gaziyle görüştük. Birkaç ufak işlerini yaptık. Bundan sonra da bu vatanın evladı olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Özcan Doğalgaz firmasının sahibi Kaan Özcan (42), “Her gün bir şehidimiz oluyor ülkede. Bu, hepimizin yüreğini sızlatıyor. Buradan bir şey yapamıyoruz ama en azından böyle bir hassasiyeti göstermek istedik. Ustamız bize böyle bir fikir söyledi ve izin istedi. Biz de kabul ettik. İnşallah şehit ve gazilerimizin ailelerine bir faydamız dokunur'' diye konuştu. (NACİ ERİŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler