Takip Et

SON DAKİKA

Aydın OSB, 'Herkes İkinci Bir Şansı Hak Eder AB Projesi' için İspanya'yı ziyaret etti

8 Ağustos 2017, Salı 12:05

     


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı bünyesinde “Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu İle İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı” çerçevesinde Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesince yürütülmekte olan “Herkes İkinci Bir Şansı Hakeder” projesi kapsamında Aydın Valiliği, Aydın ASTİM OSB, Aydın OSB, Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürlüğü, Ok Kardeşler Treyler A.Ş. temsilcilerince 22-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında İspanya'nın Valencia şehrine bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör'ün başkanlık yaptığı heyette ASTİM OSB Başkanı Gökhan Maraş, ASTİM OSB Müdürü Erdem Bilgili, Aydın OSB Müdürü Ali Eycellioğlu , Aydın Valiliği AB Bürosu Koordinatörü Reyhan Türkmen , Aydın Cezaevi Müdürlüğü Sosyal Çalışma Uzmanı Murat Uğur ile Ok Kardeşler A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Kazım Önder yer aldı. Ziyarette mahkumların topluma yeniden kazandırılmasına yönelik çalışmalarda bulunan Adsis Foundation Vakfı, Casal De La Pau Vakfı, Noveterra Vakfı, genç mahkumlar ile diğer mahkumların akademik yeterliliklerini geliştirmeyi ve istihdama ulaşmalarını sağlayan Arcos Del Castillo Foundation Sosyal İşler Merkezleri ziyaret edilerek merkezlerin yürüttüğü programlar ve proje çalışmaları yerinde incelendi.

ZİYARETTE AYDIN’IN TARİHİ VE KÜLTÜRÜ HAKKINDA DA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Ziyaret kapsamında Türkiye Valencia Fahri Konsolosu Adolfo Porcar Rodilla, Valencia Hükümet Temsilcisi Jorge Monozgil, Valencia Kent Konseyi Ekonomik Kalkınma Koordinatörü Ennc Roig ve Valencia Temyiz Mahkemesi Başkanı Jose Maria Tomas ile görüşmeler yapılarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca Aydın’ın tarihi, sosyo-ekonomik ve kültürel tanıtımı yapılmış, dezavantajlı kişilere ve mahkumlara mesleki kurslar verilen “Herkes İkinci Bir Şansı Hakeder” projesi hakkında İspanyol temsilcilere bilgiler verildi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler