Takip Et

SON DAKİKA

Ak Parti Milletvekili Mustafa Savaş’tan şoförlere ziyaret

8 Ağustos 2017, Salı 12:35

     


Ak Parti Milletvekili Mustafa Savaş, Efeler Şehiriçi Özel Hak Otobüsleri Kooperatifi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Okan Yalçın, en büyük sorunlardan birinin ücretsiz taşıma olduğunu söylerken, Mustafa Savaş, esnafın destekleneceğini söyledi.

Kooperatif binasında yapılan kahvaltıya Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Okan Yalçın, Aydın Şoförler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan ile çok sayıda şöför esnafı katıldı.Düzenlenen toplatıda konuşan Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Okan Yalçın şoför esnafının sıkıntılarından bahsetti. 65 yaş ve üstü nüfusun il genelinde yoğun olması nedeniyle ücretsiz taşımanın kendilerine ek bir yük getirdiğini dile getiren Yalçın, bu konuda gereken adımların atılmasını umduklarını söyledi. Yalçın, "En büyük sorunlarımızdan bir ücretsiz taşıma var. Bu taşıma karşılığında devletten 750 lira almaktayız. Aydın nüfus olarak yaşlı bir nüfus. Ancak, aldığımız paranın kat kat fazlasını taşımaktayız. Bu paranın arttırılması için vekilimizden desteklerini bekliyoruz" dedi.

Şöför esnafının sorunlarını dikkate aldıklarını ve çözüm bulmak istediklerini belirten Savaş, esnafın desteklenip geliştirileceğini söyledi. Esnaflara ucuz kredi verilmesi konusunda oldukça başarılı olduklarını ifade eden Savaş, plasman konusunda da sorunların çözüldüğüne dikkat çekti. Savaş, "Yıllardır esnafın sorunlarını bilen bir arkadaşınızım. Her zaman yanınızdayım. Her zaman da yanınızda olmaya devam edeceğim. Ankara’da sorunlarınızı dile getirmek adına gereken ne varsa yapacağım. Önceden 5 bin lira şahıs limiti olan Esnaf Kefaret'te, şimdi 150 bin lira limit var. Faiz oranı yüzde 4-5 oranlarında. Bizim hükümetimizden önce yüzde 49 oranlarındaydı. Çok güzel gelişmeler oluyor" diye konuştu. Aydın Şoförler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç de Milletvekili Mustafa Savaş’a, şoförlere ve esnafa yardımlarından dolayı teşekkür etti. (HASAN ALP ŞAHİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler