Takip Et

SON DAKİKA

Evlenecek çiftler için kampanya

8 Temmuz 2020, Çarşamba 15:23

     


Aydın’da Ege Halı ve Mobilya Sarayı 41’inci kuruluş yıl dönümüne özel maliyetine satış kampanyasına devam ediyor. Firma, koronavirüs sürecinin ardından evlenecek çiftler için 8 bin 990 TL’den başlayan düğün paketi kampanyalarını Aydınlılar’a sundu.

Aydın Efeler’de halı, mobilya ve perde sektöründe 2 bin 500 metrekarelik mağazasıyla hizmet veren Ege Halı ve Mobilya Sarayı’nda, 41’inci kuruluş yıldönümüne özel geçtiğimiz aylardaki maliyetine satış kampanyaları yoğun ilgi gördü. Efeler Yağcılariçi’nde Balık Hali karşısındaki 6 katlı mağazasında halı, mobilya ve perdede Türkiye’nin önde gelen markalarını Aydınlılarla buluşturan Ege Halı ve Mobilya Sarayı, Koronavirüs sürecinin ardından şimdi de evlenecek çiftlere koltuk takımı, yatak odası ve yemek odasından oluşan özel düğün paketi kampanyası başlattı.

Koronavirüs nedeniyle kapatılan düğün salonlarının 1 Temmuz’da açıldı. Ege Halı ve Mobilya Sarayı sahibi Fikret Yağcı, son dönemde mağaza ziyaretlerinde evlilik hazırlığı yapan müşterilerinin arttığını belirtirken, “Koronavirüsle mücadele kapsamında birçok sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de bir duraklama yaşandı. Normalleşme sürecinin başlamasıyla hareketlenme de başladı. Biz de evlilik hazırlığı yapan çiftler için düğün paketi kampanyaları başlattık. Mağazamızda koltuk takımı, yemek odası ve yatak odasında oluşan düğün paketlerini 8 bin 999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduk” diye konuştu.

6 AY ÖDEMESİZ, 60 AY TAKSİT İMKANI

Mobilyada uygulanan kredi kampanyası kapsamında, Ege Halı ve Mobilya Sarayı da anlaşmalı bankalarla müşterilerine 6 ay ödemesiz 60 ay vade imkanı da sunuyor. Kredi kartına 9 taksit imkanı olduğunu da belirten Fikret Yağcı, 8 bin 990 TL’den başlayan düğün paketinin yanı sıra 10 bin 990 TL’ye ve 16 bin 990 TL’ye kadar koltuk takımı, yemek odası ve yatak odasında oluşan düğün paketlerinin olduğunu belirtti. (BU BİR REKLAM HABERDİR) 







 
Son Eklenen Haberler