Takip Et

SON DAKİKA

Şehitler hayrına iftar yemeği düzenlendi

8 Haziran 2017, Perşembe 17:30

     


Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği(AY-SİAD) düzenlediği iftar yemeğinde şehitleri andı. Şehitlerin hayrına düzenlediği "Vatan sağ olsun iftar sofrası"nda, buluşan Aydınlılar şehitler için dualar okudu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde AY-SİAD’ın düzenlediği “Vatan sağ olsun iftar sofrası”nda şehit aileleri ve vatandaşlar bir araya geldi. Şehitler için duaların okunduğu iftar yemeğinde AY-SİAD Başkanı Özen Gündüz, vatan için şehit düşmüş askerler hayrına iftar yemeği düzenlediklerini söyleyerek, “Milliyetçi, maneviyatçı ve mukaddesatçı üyeleri bir arada bulunduran ve maneviyatı her türlü ticaretin üstünde tutan, AY-SİAD olarak bugün de aziz şehitlerimizin ruhuna, sizleri şehitler katında iftar sofrasında buluşturduk” dedi. Gündüz, katılan herkese teşekkür etti.

İftara; Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ve vatandaşlar katıldı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler