Takip Et

SON DAKİKA

Dikili ağacımız oldu

8 Haziran 2017, Perşembe 16:34

     


Türkiye’nin en genç milletvekili adayı Fulya Üstündağ tvDEN’in sevilen programlarından ‘Yıldıray Yener ile Erkenden’e konuk oldu. Üstündağ, ziyareti sırasında yanında getirdiği zeytin fidanını, Denge Medya Grup ekibiyle birlikte arka bahçeye dikti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yıldıray Yener ile Erkenden’in bugünkü konuğu Türkiye'nin en genç milletvekili adayı CHP'li Fulya Üstündağ oldu. Üstündağ, program sunucusu Yıldıray Yener’e zeytin fidanı hediye ederek zeytinlik alanlarına maden ve sanayi yatırımı yapılabilmesinin önünü açan yasa tasarısına tepki gösterdi.

Program sonrası Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın, Program sunucu Yıldıray Yener ve Denge Medya Grup ekibi hediye edilen zeytin fidanını, Üstündağ ile birlikte Denge Medya Grup Binasının arka bahçesine dikti.

Üstündağ, gündemdeki zeytin yasası tasarısına dikkat çekmek adına zeytin fidanı hediye ettiğini söyleyerek, “Yasa tasarısına dikkat çekmek, kamuoyu oluşturmak ve dikili bir ağacınız olması adına bu fidanı hediye etmek istedim. Zeytin dediğimizde Aydın ve Ege Bölgesi aklımıza geliyor. İnşallah bu zeytin ağacımız tvDEN gibi büyür, gün gelir meyvelerini de beraber toplarız. Bu sebeple de 'zeytinime dokunma' diyoruz” dedi.

Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın, yasa tasarısının meclisten geçeceğine inanmadığını belirterek, "Türkiye’nin en genç milletvekili adayının sayesinde biz de Türkiye’nin en genç zeytin ağacına sahip olduk. Ben bu yasa tasarısını çiftçinin, zeytincinin aleyhine geçeceğine inanmıyorum. Çünkü güzel bir toplumsal baskı oluştu. Burada medyanın gücü de çok önemli. Şuan bizim yaptığımız da bu. İyi ki medya, gazeteler, televizyon var. İyi ki tvDEN doğdu, iyi ki tvDEN’in bir zeytin ağacı oldu. tvDEN büyüdükçe bu zeytin ağacı da büyücek, meyvelerini beraber toplayacağız” diye konuştu.

Program sunucusu Yıldıray Yener de, Üstündağ’a hediyesinden dolayı teşekkür etti. (ÖZGE SÖNMEZ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler