Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Özakcan sanayi esnafını ziyaret etti

8 Haziran 2017, Perşembe 17:06

     


Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler Sanayi Sitesi esnaflarını tek tek ziyaret etti. Esnafın Ramazan ayını tebrik eden Özakcan, hayırlı işler diledi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Özakcan, sanayi esnafını da unutmadı. Efeler Sanayi Sitesi esnafının dükkanlarını tek tek ziyaret ederek esnafların Ramazan ayını tebrik eden Özakcan, esnafa hayırlı işler diledi. Esnafın sorunlarını da dinleyen Özakcan, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yaz kış, yağmur çamur demeden ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. El emeklerini alın teri ile yoğuran esnaflarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Her gittiğimiz iş yerinde güler yüzle karşılanmak da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.

Başkan Özakcan'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafı, "Başkanımız sadece seçimden seçime gelen siyasetçilerden değil. Programından fırsat buldukça bizleri ziyaret ediyor, hal hatır sorup, hayırlı işler diliyor. Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz "ifadelerini kullandılar. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler