Takip Et

/>

SON DAKİKA

Okyanus ötesinde yasa boğan ölüm

8 Şubat 2016, Pazartesi 14:02

     


Kanada’da öğretim görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Dr. Hilal Özçetin, kanser teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bir dönem Kuyucak Belediye Başkanlığı yapan Dr. Fikri Özçetin’in kızı olan Hilal’in cenazesi, Türkiye’ye getirilecek ve Kuyucak'ta toprağa verilecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuyucak'ın eski belediye başkanlarından olan, halen de Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Fikri Özçetin’in öğretim görevlisi kızı Dr. Hilal Özçetin, Kanada’da yaşamını yitirdi. Doktorlar, 20 gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki Hilal Özçetin’e kanser teşhisi koydu.

OKUL YÖNETİMİ ACIYI PAYLAŞTI

Acı haberi alır almaz Kanada’ya hareket eden baba Dr. Fikri Özçetin, tüm müdahalelere rağmen kızının 27 Ocak’ta hayatını kaybettiğini aktardı. Cenaze işlemlerinin Kanada’da uzun sürdüğünü kaydeden Dr. Özçetin, işlemlerin tamamlanmasının ardından, kızının, Kuyucak Kurtuluş Mahallesi'nde toprağa verileceğini ifade etti.

Ankara Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler mezunu olan Dr Hilâl Özçetin, Kanada Vancouver da Simon Fraser Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışıyordu.

Ölüm haberinin duyulmasından sonra okul yönetimi, öğrencilere verilen bir burs programı ile bir sosyoloji laboratuvarına Dr. Hilal Özçetin’in adını verdiğini duyurdu. (MEHMET ALİ CİNTOSUN)







 
Son Eklenen Haberler