Takip Et

SON DAKİKA

CHP’liler Söke'deki gecede buluştu

8 Şubat 2016, Pazartesi 14:36

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü'nün Şahin Kardeşler Düğün Salonu’nda düzenlediği 'Birlik ve Dayanışma Gecesi' partilileri bir araya getirdi. Gecede konuşan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, etrafımızın savaş içinde olduğunu söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Açılış konuşmasına geceye katılan konukları ve örgütleri selamlayarak başlayan CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, "AK Parti’nin devlet düzenine dönüştüğü bir dönem yaşıyoruz. Gençlerimizin ve kadınlarımızın yarınlarını çaldırtmayacağız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım'' derken Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, gecenin gerçekleşmesinde emek harcayan herkese teşekkür etti.

CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci de konuşmasında AK Parti iktidarını eleştirdi. Sıfır terör ile aldıkları ülkenin 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde her gün şehitlerin geldiği bir ortama dönüştüğünü söyleyen Bayram İnci; "Hukuk yok, kadın cinayetleri hat safhada, işsizlik almış başını gitmiş. Hedef 2023 dedikleri, Cumhuriyet kazanımlarının yok edilmesidir. Ama bunu başaramayacaklar, çünkü karşılarında CHP var. Enerjimizi AK Parti'yi indirmek için harcayacağız. CHP içinde olan her üye, donanımlı, bilgili, çalışkan ve devrimcidir. İl Başkanı olarak çok çalışacağıma söz veriyorum. Sizlere güveniyor ve inanıyorum. Yaşasın laik ve tam demokratik Türkiye, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi" dedi.

“SAHADA OLACAĞIZ”

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ise, “Milletvekilleri olarak çok çalışıyoruz. TRT Meclis TV'de bu çalışmaların çok azını gösteriyor. Aydın'ın en önemli sorunu olan jeotermal ve turizmi mecliste gündeme getirdim. AK Parti'nin 2 bin 200 TL olarak getirdiği uzman çavuş maaşlarının 3 bin TL yapılmasını CHP olarak biz sağladık. Benim il başkanım ve 17 ilçe başkanım var, kimseyi ayırt etmem. Beni bu örgüt vekil yaptı. Ayrımsız Aydın il örgütümün emrindeyim. Türkiye'nin etrafı savaş içinde. El ele vererek bu ülkeyi kurtarmak zorundayız. Bu ülkede 17 milyon yoksul var. 7 milyon işsiz insan var. Bu ülkenin kurtuluşu CHP'den geçer. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na bir öneri götüreceğim. Her hafta 100 milletvekili olarak İstanbul'da, Ankara'da, Ağrı'da, İzmir'de, Muş'ta olalım. Halka sokakta sarılalım. Sahada çalışmalarımızı sürdürelim, diyeceğim" dedi.

Yapılan konuşmaların ardında Söke CHP Birlik ve Dayanışma yemeğinde Sökeli yerel sanatçı Özgür Kama, türküleri ile geceye renk kattı. Katılımcıların Ali Murat'ın şarkılarıyla eğlendiği yemekte, İl Başkanı Bayram İnci; İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, belediye başkanları Süleyman Toyran ve Mesut Özakcan ve ilçe başkanlarıyla birlikte pasta kesti. CHP Söke ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri, Şahin Kardeşler Düğün Salonu'nda düzenlenen yemeğe katılanlarla yakından ilgilenirken, organizasyon katılımcılardan tam not aldı.

MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI

CHP Söke İlçe Örgütünün düzenlediği birlik ve dayanışma gecesine CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül, Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başta olmak üzere diğer ilçe örgütlerinin başkan ve yöneticileri, davetliler ve partililer katıldı. (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler