Takip Et

SON DAKİKA

İncirliovalılar da doğalgaz ile tanıştı

7 Aralık 2018, Cuma 09:04

     


Aydın’ın İncirliova İlçesin’nde konutlarda doğalgaz kullanımına başlanırken, ilçe halkı doğalgaz ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Enerya, doğalgaz genişleme yatırımları kapsamında imalatlarını ve gaz arzını tamamladığı İncirliova’da konutlarda doğalgaz kullanımı için gaz açımını 4 Aralık 2018 Salı günü gerçekleştirdi.

Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, Aydın’da 2018 yılı sonu itibariyle bin kilometre hat imalatı yapıldığını belirterek, “Aydınlılar doğalgaz konforunu ve ekonomisini yaşamak istiyor. Şu anda yaklaşık 71 bin abonemiz var” diye konuştu. Ersöz, 2018 yılı yatırım planları içerisine dahil edilen İncirliova’da hat imalatlarını tamamladıklarını ifade ederek, “İncirliova’da konutlarda gaz kullanımı 4 Aralık 2018 Salı günü itibariyle başladı. 2019 yılında da çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AYDIN’A ÖZEL TAKSİT KAMPANYASI

Osman Ersöz, Aydınlılara özel olarak hazırlanan kampanyada 31 Aralık 2018 tarihine kadar kredi kartıyla bağlantı bedelinin 6 taksitle, online abone olunması halinde de güvence bedelinin 3 taksitle ödenebileceğini vurguladı.

Ersöz, Aydınlıların artık müşteri hizmetleri ofislerine gelmeden kolayca abone olabileceklerini belirterek, “Doğalgaz dağıtım sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Doğalgaz abonesi olmayı kolaylaştırdık. Doğalgaz ekonomisi ve konforunu yaşamak isteyenler müşteri hizmetleri merkezlerimize gelmeden web sitemizde yer alan online işlemler üzerinden evlerinden ya da ofislerinden kredi kartıyla ödeme yaparak doğalgaz abonesi olabilecekler. 31 Aralık 2018 tarihine kadar www.enerya.com.tr üzerinden abone olanlar güvence bedelini kredi kartına 3 taksitle ödeyebilecekler” diye konuştu.

Ersöz, Aydınlıları doğalgaz konforu ve ekonomisiyle buluşmaya çağırarak, şöyle devam etti:

“Doğalgaz abonesi olmak isteyen Aydınlıları, 4 dakika gibi kısa bir sürede kendi işlemlerini yapabilecekleri 7/24 kesintisiz hizmet sunan güvenli ve konforlu bir platforma kavuşturduk. Bu platformla abonelerimiz müşteri hizmetleri merkezlerine gelmeden evlerinden ya da ofislerinden www.enerya.com.tr adresi üzerinden abonelik sözleşmesi işlemlerini kredi kartıyla gerçekleştirebilecekler. Online Abonelik Sözleşmesi işlemi tamamlandığında abonemize mesafeli sözleşme, tahsilat makbuzu ve süreci aktardığımız e-posta gönderilerek randevu süreci hızlıca ilerletilmektedir.” (SERCAN ÖRÜN) 







 
Son Eklenen Haberler