Takip Et

SON DAKİKA

Hasnur Kuruyemiş törenle açıldı

7 Aralık 2018, Cuma 17:10

     


Hasnur Kuruyemiş, Efeler'de yapılan açılış töreni ile hizmete başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Isparta ve Nazilli şubelerinden sonra Efeler'de de hizmete başlayan Hasnur Kuruyemiş'in sahibi Hasan Tahsin Dalcalı, "Gelenekten Geleceğe Yaşayan Tatlar sloganıyla çıktığımız bu yolda kaliteyi ve hijyeni prensip edinen bir anlayışa sahibiz. Isparta ve Nazilli şubelerimizden sonra Aydın'da hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

"AYDIN'A HİZMET ETTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Bulvarındaki Hasnur Kuruyemiş'in açılış törenine, Dalcalı ailesinin yakınlarının yanı sıra davetliler katıldı.

40 senedir kuruyemiş sektöründe olan Hasnur Kuruyemiş'in sahibi Hasan Tahsin Dalcalı, "İşimizi seviyor ve itinayla yapıyoruz. Kullandığımız ürünlerin hiçbirinde katkı maddesi bulunmuyor. Fabrikamız Aydın Kardeşköy'de 2 bin metrekarelik bir alanda. Üretimde hijyene ve kaliteye çok önem veriyoruz. Mutfağımız bütün vatandaşlara açık. Görmek isteyen herkesi bekleriz" dedi.

Aydınlı vatandaşlara hizmet edecek oldukları için mutlu olduklarını dile getiren Dalcalı, "İşimizde başarılı şekilde ilerlemeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız açılışımıza özel kampanyalarımızdan faydalanabilirler" diye konuştu.

Hasnur Kuruyemiş, dualarla hizmete açıldı. (CEREN AKBAŞ)







 
Son Eklenen Haberler