Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da İŞKUR üzerinden 1000 personel alınacak

7 Aralık 2018, Cuma 22:39

     


Aydın’da İŞKUR üzerinden 1000 personel alımı yapılacak. Toplum Yararına Program kapsamında yapılacak alımlarda görevlendirilecek personeller çevre temizliği işinde çalışacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 1000 işçi alınacak. Çevre temizlik görevlisi olarak görev yapacak personeller kamu kurum ve kuruluşlarında 6 ay boyunca görev yapacak. Aralarında Aydın Valiliği, ilçe belediyeleri, ilçe müftülüklerinin de bulunduğu kurum ve kuruluşlarda görev yapacak personeller başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 8 ARALIK

TYP kapsamında 17 ilçenin tamamı için verilen ilanlara adaylar İŞKUR üzerinden başvuruda bulunabilecek. Adaylar başvurularını son gün olan 8 Aralık’a kadar tamamlaması gerekiyor. TYP kapsamında işçi alımlarına başvurmak için adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, emekli malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmaları, açıköğretim harici öğrenci olmamaları, görevlerine başlayacakları tarih itibariyle herhangi bir sosyal yardım almıyor olmaları gerekiyor.

PERSONEL ALAN KURUMLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR üzerinden yapılacak işçi alımlarına başvurmak için esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx adresinden TYP kodu ile arama yaparak başvuru yapılabiliyor. (EMİNE ÇOBAN)

 







 
Son Eklenen Haberler