Takip Et

SON DAKİKA

AA 'Yılın Fotoğrafları' oylamasında Altınkum Plajı da var

7 Aralık 2017, Perşembe 18:44

     


Anadolu Ajansı’nın (AA) 2017'ye damga vurmuş ‘haber’, ‘yaşam’ ve ‘spor’ kategorilerindeki 68 seçkin fotoğraf arasında Altınkum Plajı fotoğrafı da bulunuyor. Fotoğrafların oylaması ise 31 Aralık’a kadar devam edecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AA’nın ilk kez 2012'de düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında, bu yıl da Türkiye'nin yanı sıra Suriye, ABD, Somali, Bangladeş, Suudi Arabistan, Irak, Sırbistan, Yemen, Fransa, İngiltere, Rusya, Ukrayna, Güney Sudan, Madagaskar ve Filistin gibi dünyanın farklı coğrafyalarından ‘haber’, ‘yaşam’ ve ‘spor’ kategorilerinde yayınlanan 750 binin üzerindeki kare arasından belirlenen 68 seçkin fotoğraf, dünyada Türkçe ve İngilizce alt yazıyla oylamaya açıldı. 2017'ye damga vuran olaylara ait fotoğrafları oylamaya sunan Anadolu Ajansı’nın İzmir Bölge Müdürlüğü foto muhabirlerinden Cem Öksüz’ün Didim’in Altınkum Plajı’nda havadan çektiği fotoğraf, AA’nın düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasında yaşam kategorisinde 8. sıradan oylamaya sunuldu.

 

Vatandaşların, foto muhabiri Cem Öksüz’ün çektiği “Altınkum’a Kuşbakışı” başlığıyla ve “Türkiye'nin deniz turizmi merkezlerinden Didim'deki Altınkum Plajı, ince kumu ve şehir merkezinde bulunması nedeniyle çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlıyor” değerlendirmesiyle abonelere servis edilen bu fotoğrafın oylamasına katılarak Didim Altınkum’un adının tüm dünyada bilinmesinin sağlanabilineceği bildirildi. http://photovideorate.aa.com.tr adresinden yapılan oylama sonucunda, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından üç kategoride "Yılın Fotoğrafları" seçilecek. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler