Takip Et

SON DAKİKA

VILLA CITY'de örnek villa tanıtıldı

7 Ekim 2018, Pazar 01:44

     


Efeler'de Aktaş Yapı Grup tarafından inşa edilen VILLA CITY projesinin örnek villası görkemli bir kokteyl ile yaptı. Mayıs ayında temelleri atılan projenin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Efeler İlçesi Yılmazköy Mahallesi yakınlarında kısa bir süre önce temeli atılan VILLA CITY projesinin örnek villası Aydınlılara tanıtıldı. Aktaş Yapı Grup tarafından 25 bin metrekarelik alanda, 56’sı elit, 4’ü premium olmak üzere 60 lüks villadan oluşan VILLA CITY'nin tanıtım villası ziyaretçilerden tam not aldı.

Firma yetkilileri, firmanın çözüm ortakları, müşterileri ve davetlilerin katıldığı tanıtım kokteylinde projenin mimarı Semih Çepehan ve firma yetkilisi Suat Taşdemir, misafirlere örnek villayı gezdirdi. Projenin ayrıcalıkları ve detaylarının da anlatıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Aktaş Yapı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Taşdemir, Aydın'da fark yaratmayı amaçladıklarını belirtirken, "Mayıs ayında temelini attığımız projemizi 2020 yılı haziran ayında tamamlamayı planlıyoruz. Lansman döneminde gösterilen ilgi bizleri memnun etti. Aydın'da böyle bir ihtiyaç olduğunu lansman döneminde gördük. Bugün de örnek villamızı tanıttık. Örnek villamızın, projemizle ilgili bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için önemli olacağını düşünüyoruz. Çok uygun faiz oranlarıyla müşterilerimize uygun ödeme seçenekleri sunuyoruz" dedi. (BUKET KÖSE)







 
Son Eklenen Haberler