Takip Et

SON DAKİKA

Didim’e yeni tapu müdürü

7 Ekim 2016, Cuma 16:44

     


Didim Tapu Müdürlüğü'ne atanan Filiz Altay, görevine başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Tapu Müdürü Yaşar Yılmaz’ın Muğla’nın Milas ilçesine atanmasının ardından Didim Tapu Müdürlüğü'ne Fethiye Tapu Müdürü Filiz Altay atandı. Altay, Didim’deki görevine başlarken Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, yeni müdüre nezaket ziyaretinde bulundu.

Didim’e atanan Tapu Müdürü Filiz Altay’ı makamında ziyaret eden Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun ve başkan yardımcıları Ayser Gürzsoy ile Nezih Yerlikaya, Müdür Filiz Altay ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Altay, Dernek Başkanı Coşkun ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve yönetim kurulu üyeleri Kadir Mirza ile Emin Gümüş de Didim Tapu Müdürlüğü'ne atanan Filiz Altay’ı ziyaret ederek görevinde başarı diledi. Altay, ziyaretlerinden dolayı Kooperatif Başkanı Kubaliç ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler