Takip Et

SON DAKİKA

Baroda Genel Kurul heyecanı başlıyor

7 Ekim 2016, Cuma 13:32

     


Aydın Barosu Genel Kurulu yarın toplanacak. Cumartesi günü, başkanlık divanın oluşturulmasının ardından baronun idari konuları görüşülüp konuşmalar yapılacak. Pazar günü ise 2 aday başkanlık, 15 aday yönetim kurulu üyeliği için yarışacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Barosu Genel Kurulu, 8-9 Ekim tarihlerinde toplanacak. Cumartesi günü yapılacak oturum, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Meandros salonunda, saat 11.00’de başlayacak.

Genel Kurul’da öncelikle başkanlık divanı oluşturulacak. Ardından barodan ayrılan ya da baroya katılan yeni avukatlar tanıtılacak. Geçmiş dönem faaliyetleri ve raporların okunmasından sonra, önümüzdeki 2 yıllık bütçe oylanacak. Son olarak ise adaylar konuşma yapacak.

2 BAŞKAN, 15 YÖNETİM KURULU ÜYESİ ADAYI VAR

Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimde, oy kullanma işlemi saat 09.00’da başlayıp saat 17.00’de sona erecek. Baro başkanlığı için Av. Gökhan Bozkurt ve Av. Mehmed Emin Sakin aday oldu. Yönetim Kurulu üyeliklerine de Av. Alper Derelioğlu, Av. Asiye Yalçın, Av. İlker Üstündağ, Av. Burak Altıner, Av. Burak Özdemir, Av. Hatice İrem Bozkurt, Av. Hicran Danışman, Av. Himmet Pehlivan, Av. Kaan Akın, Av. Melis Çetin, Av. Mete Özcan, Av. Nebahat Oskay Ürün, Av. Nurcan Arslan, Av. Rabia Altuntaş Çiftçi ve Av. Tuna Şen talip oldular.

Baronun disiplin kuruluna 5 asil ve 3 yedek üye, Türkiye Barolar Birliği delegeliğine 4 asil ve 4 yedek üye, denetçi olarak da 1 asil ve 1 yedek üye seçilecek. (NACİ ERİŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler