Takip Et

SON DAKİKA

Tişörtü yasak, maması serbest

7 Ağustos 2017, Pazartesi 15:09

     


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Marmaris’te suikast girişimi davasında sanık Astsubay Gökhan Güçlü’nün ‘Hero’ yazılı tişört giymesi tartışma yaratırken, özel bir firmanın 'hero' ismiyle sattığı bebek maması Aydın'da bazı marketlerde raftan indirildi.

FETÖ darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasında sanık Gökhan Güçlü’nün 'kahraman' anlamına gelen ‘Hero’ yazan tişört giymesi tartışmalara neden olmuştu. Tartışmaların hemen ardından iki üniversiteli genç hero yazılı tişört giymiş ve gözaltına alınmış ve hakkında işlem başlatılmıştı. Aralarında Aydın'ın da bulunduğu değişik illerde de 'Hero' yazılı tişört giyenler gözaltına alınmaya başlandı. Bu olaylardan sonra vatandaşlar 'hero' yazılı ürünleri almaktan kaçındı.

Aydın’da hero krizi korkuya neden olurken, bazı market sahipleri ünlü bir firmanın 'hero' ismiyle sattığı bebek mamasını raflarından indirerek satışını durdurdu.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’cülere tek tip kıyafet getirilmesiyle ilgili açıklamada bulunarak badem içi tulum veya pantolon, ceket uygulamasının getireceğini söyledi. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler