Takip Et

SON DAKİKA

8 emniyet mensubuna başarı ödülü

7 Temmuz 2017, Cuma 17:42

     


Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle, görevlerinde başarılı bulunan polislerden 8’ine ödül verildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Ödüllendirme Komisyonu, polis ekiplerinin Nisan-Mayıs ve Haziran aylarındaki çalışmalarını değerlendirdi. Değerlendirme sonucunda, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Mehmet Şeref Kök, Mehmet Bayram Karip ve Selçuk Kırcağız, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli Başpolis Murat Doğruer, polis memurları Erkan Özen, Emrah Yel, Ayla Yalvaç Oktay ve Hakan Çetin, görevlerindeki başarılarından dolayı ödüllendirildi. Emniyet mensupları ödüllerini, Aydın Polisevi’nde düzenlenen törende, Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları Tan Sağoğlu ve Aykut Uyan’ın elinden aldı.

Törende konuşan Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, ödül verilirken ilk olarak suçüstü hallerinin, ikinci olarak da olayların aydınlatılması hallerinin öncelik taşıdığını söyledi. Baştuğ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ödüllendirmeyi yaparken göz önünde bulundurduğumuz noktalar, esas itibariyle, meslektaşlarımız görevini yaparken görev bilinciyle, vatandaşın selameti, huzuru ve sukunu açısından, görevi fedakarlıkla yerine getirmek. Bunun yanı sıra mesleki mevzularda, özellikle olay aydınlatma konusunda kişisel gayretini üst derecede gösteren, mesleki disiplin ve çalışkanlığıyla kendisini teşkilata kabul ettiren, ismini duyuran meslektaşlarımızı seçmeyi esas aldığımızı sizlerle paylaşmak isterim. Sadece burada bulunan arkadaşlarımız değil, diğer arkadaşlarımız da bu özveriyi fazlasıyla gösteriyor. Buradaki arkadaşlarımız, onların içinden seçilen ve onları temsil eden arkadaşlarımızdır.” (NACİ ERİŞ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler