Takip Et

SON DAKİKA

Söke Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine iftar

7 Haziran 2017, Çarşamba 16:22

     


Ramazan ayının paylaşma ruhunu yaşatan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, iftar sofrasında, üniversite öğrencilerini unutmadı. Ülkenin farklı bölgelerinden Söke’ye gelerek eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencileriyle iftar sofrası paylaşıldı. ADÜ Söke İşletme Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç iftarda konuklarını ağırladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İftar yemeğine çok sayıda öğrencinin yanında Söke Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu, Belediye Meclis Üyeleri Fahri Semerci ve Hüsamettin Yaman, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, Ticaret Odası Kadın Girişimcileri, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, CHP Kadın Kolları Başkanı Nebihat Erten, SÖGİAD Başkanı Bilal Ülker de katıldı.

Hayırseverlerin katkılarının da olduğu iftar yemeğine öğrencilerin katılımı yoğun olurken, yüzlerce öğrenci Başkan Toyran ile iftarını yaptı. Öğrenciler Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a gerçekleşen iftar yemeği için teşekkür etti. Sabit noktada verilen iftar yemeklerinin dışında öğrencilerle birlikte iftar yemeği düzenlediklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Öğrencilerimizle birlikte olmak istedik, Dekanımız da bu konuda bize yardımcı oldu. Üniversite öğrencilerimizle birlikte olmak oldukça keyifli, inşallah gelecek senelerde de bu iftar yemeklerini sürdüreceğiz” dedi.

Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç; “Başta bu desteğinden dolayı Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran’a teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin çoğu iftar çadırlarına gidiyordu. Başkanımız sağ olsun, iftar çadırını öğrencilerimize getirdi. İnşallah bu gelenekselleşir. Bu imkanları daha da arttırarak sürdürürüz. Katkıda bulunan hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum” dedi. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler